11111

beste robotstofzuiger

Wat is de beste robotstofzuiger? De top 3: iRobot Roomba 865 | iRobot Roomba 650 | iRobot Roomba 960

De robotstofzuiger test, wat is de beste robotstofzuiger? Robotstofzuigerexperts.nl is in het leven geroepen om duidelijkheid te krijgen bij de aankoop van een robotstofzuiger. Daarom dragen wij er zorg voor dat we u de beste robotstofzuigers aanraden. Op deze pagina vindt u de uitslag van onze test, wij hebben de top 3 robotstofzuigers van dit moment samen gesteld. Op dit moment wordt de gehele top 3 aangevoerd door het merk iRobot Roomba. Reviews van de top 3 modellen kunt u op de review pagina vinden.

1. iRobot Roomba 865 4.5stars

De iRobot Roomba 865 heeft het allemaal. Deze staat dan niet voor niets op nummer 1 in deze test. Naast de goed resultaten bij ons testpanel heeft de Roomba 865 ook van Kieskeurig het ‘best reviewed’ label gekregen. Stofzuigen met behulp van deze robotstofzuiger wordt super gemakkelijk gemaakt. U kunt het apparaat namelijk voor 7 dagen voorruit plannen, hierbij heeft u er geen omkijken meer naar. De robot rijdt gemakkelijk over kabels en beschikt over een zijborstel waarmee het vuil langs de muren gemakkelijk wordt opgeveegd. Daarnaast beschikt de iRobot over luchtfilters die zorgen voor een schone lucht uitstoot. Allergische reacties worden hierdoor uitgesloten. Meegeleverde magneetstrips zorgen voor een eenvoudige afbakening van het gedeelte waar de robotstofzuiger niet mag komen. De iRobot Roomba 865 rekent af met lastige instellingen. Met enkele drukken op de knop is hij aan het werk. Al met al, de ideale robotstofzuiger. Meer informatie over deze iRobot vindt u hier. 

irobot roomba 865

check Beschikt over een turbo en combiborstel voor verschillende vloeren.

check Slaat geen plekken over dankzij het geavanceerde mapsysteem.

check Grote stofbak (660ml).

check Laad zichzelf automatisch op na de schoonmaakklus en hervat ook weer automatisch.

minDe iRobot is niet te bedienen met een App.

Geluidsniveau
70db
Inhoud
660ml
Oplaadtijd
180min
Gebruiksduur
90min

button

2. iRobot Roomba 650  4 stars

De iRobot Roomba 650 staat op nummer 2 in de test van beste robotstofzuigers. De Roomba 650 beschikt over een stofbak die welke voor een betere stofopname zorgt. De stofbak zorgt voor een betere lucht circulatie waardoor tot wel 20% meer stof wordt opgenomen dan bij andere robotstofzuigers. De Roomba 650 heeft een programmeerfunctie voor de dagelijkse schoonmaak van uw huis, hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar. De virtual wall zorgt ervoor dat de Roomba alleen de gedeeltes van uw huis stofzuigt waar u dat wilt. De Roomba 650 introduceert het Dirt Detect systeem: de robotstofzuiger richt zich op zones die meer vervuilt zijn en blijft hier zuigen totdat de zone weer schoon is. Aangezien de robotstofzuiger maar 8 cm hoog is, is laag meubilair een eitje voor deze robotstofzuiger. Een gedetailleerde beschrijving vindt u hier. 

 test nummer 2

check Beschikt over programmeerfunctie.

check 20% meer stofopname dan andere robotstofzuigers.

check Erg stil in vergelijking met andere robotstofzuigers.

min Bij tussentijds opladen wordt de klus daarna niet afgemaakt.

Geluidsniveau
70dB
Inhoud
260ml
Oplaadtijd
180min
Vermogen
33W

button


3.iRobot Roomba 960 4 stars

Als derde uit de test komt de iRobot Roomba 960. De test wijst uit dat dit model je huis echt letterlijk weer fris en schoon maakt. Het model is thuis in de nieuwste snufjes op robotstofzuiger gebied. Zo beschikt de Roomba 960 onder andere over WI-FI. Met behulp van de bijbehorende app kunt u op elk moment de stofzuiger activeren. Waar u ook bent. Dit model van iRobot is het meest complete model wat op dit moment beschikbaar is, het beschikt zelfs over een HEPA filter, waar andere dit vaak niet hebben. Het enige nadeel ten opzichte van bovenstaande is de hogere prijs. Maar dit is hij door de voordelen en kwaliteit van de robotstofzuiger ook weer dubbel en dwars waard.

Een gedetailleerde beschrijving vindt u hier. 

  

iRobot Roomba-980

check Goede zuigkracht door zeer krachtige vacuümmotor.

check Als één van de enige Roomba’s heeft dit model een HEPA Luchtfilter.

check Deze robotstofzuiger heeft WIFI, dus bestuur hem met behulp van de bijbehorende app.

check Onthoud op welke plek hij gebleven is nadat de stofzuiger weer opgeladen is.

min Scherpe hoeken worden lastig door de ronde vorm van de Roomba.

Geluidsniveau
60db
Oplaadtijd180 min
Gebruiksduur1,5 uur

button