11111

Neato Botvac 75 review

Neato Botvac 75 review

De Neato Botvac 75 is een iets minder bekende, maar daarom zeker niet minder goede robotstofzuiger die is voorzien van heel wat interessante kenmerken. Zo beschikt dit toestel over een uniek design waardoor ze uitermate geschikt is om de hoeken van uw kamers te reinigen. Daarnaast zorgen de aanwezige sensoren er voor dat de ruimte grondig in kaart kan worden gebracht waardoor eventueel (hardnekkig) vuil niet alleen snel kan worden gedetecteerd, maar ook meteen kan worden verwijderd. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar een hoogwaardige hulp in het huishouden, kan de Neato Botvac 75 misschien voor u wel de perfecte oplossing betekenen.
Neato Botvac 75

Unieke D-vorm 

Het eerste wat opvalt bij het bekijken van de Neato Botvac 75 is uiteraard de speciale D-vorm waar deze over beschikt. Hoewel het design niet meteen strak en modern te noemen is waardoor het de concurrentie op dit vlak moet laten voorgaan, brengt de unieke D-vorm wel een aantal bijzonder interessante voordelen met zich mee. Zo hebben heel wat robotstofzuigers op de markt de grootst mogelijke moeite met het reinigen van hoeken. Hier weet de Neato Botvac 75 dan weer perfect raad mee waardoor u nooit te maken zult krijgen met een opeenhoping van vuil in de hoeken van de kamer.

Daily Clean Functie

Vind u het ook zo belangrijk om thuis te komen na het werk in een schoon huis? Daar kan de Neato Botvac 75 perfect voor zorgen! Deze robotstofzuiger is namelijk voorzien van een zogenaamde daily clean functie waardoor hij iedere dag opnieuw de volledige woning kan onderzoeken op aanwezig vuil. Wordt er vuil vastgesteld wordt deze meteen verwijderd waardoor uw huis er altijd weer even netje bij zal liggen.

Geen oplossing voor dierenharen 

Het is een beetje jammer dat de Neato Botvac 75, ondanks het feit dat het om een zeer veelzijdige robotstofzuiger gaat niet over speciale borstels beschikt voor het verwijderen van dierenharen. Mensen die over huisdieren beschikken, in het bijzonder wanneer deze lange haren hebben kiezen er dan ook maar beter voor om een ander toestel aan te kopen. Hoewel kleine haartjes nog wel eens worden meegenomen tijdens het reinigen blijven grote haren steevast achter wat het schoonmaakresultaat uiteraard niet meteen ten goede komt.

Het model is verkijgbaar vanaf 395,-. Wij hebben de webshop met de beste prijs en voorwaarden voor u uitgezocht.

Voordelen: 

check Een gedetailleerde analyse van de kamer waarin de Neato Botvac 75 moet werken zorgt er voor dat werkelijk geen enkel plekje over het hoofd wordt gezien.
check Deze robotstofzuiger wordt standaard geleverd met een combiborstel waardoor vuil zeer eenvoudig van verschillende oppervlakken kan worden verwijderd.
check Een meegeleverde magneetstrip maakt het mogelijk om zeer eenvoudig ruimtes af te zetten waar de Neato Botvac 75 niet mag komen.

check De opvangbak beschikt over een aardige capaciteit van 0,7 liter. Dat is groter dan die van de Neato XV serie.

Nadelen: 

min In tegenstelling tot de Neato Botvac 85 beschikt deze 75 versie niet over speciale borstels voor het verwijderen van dierenharen. Hier is ze dan ook niet geschikt voor.
min De grotere afmetingen van de Neato Botvac 75 kunnen een belemmering vormen. Zo past ze net iets minder eenvoudig onder meubels met een beperkte ruimte onderaan.

button

This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.