11111

Robomow RS625 review

Robomow RS625

We kunnen de Robomow RS625 het best omschrijven als een robotgrasmaaier die wel van een uitdaging houdt. Dit avontuurlijke karakter zorgt er voor dat hij uitstekend geschikt is voor tuinen die bestaan uit stug gras. Daarnaast heeft deze robot geen enkel probleem met een tuin die beschikt over een oppervlakte van minder dan 2500 vierkante meter. Beschik je over een indrukwekkend landgoed en wil je er graag zeker van zijn dat het gazon er altijd perfect bijligt? Wil je hier evenwel geen echt omkijken naar hebben? In dat geval zal je merken dat het in huis halen van de Robomow RS625 ongetwijfeld een uitstekende keuze is!

 

Mooie maaibreedte van 56 centimeter

Er voor kiezen om de Robomow RS625 te kopen betekent kiezen voor een robotgrasmaaier die is uitgerust met een zwevend maaidek. Gecombineerd met de zeer scherpe messen waar het toestel over beschikt zorgt dit er voor dat je steeds kan genieten van een uitstekend eindresultaat. De Robomow RS625 is dan ook goed voor een maaibreedte van een slordige 56 centimeter. Deze zorgt er voor dat niet uitsluitend het gras in het midden van je gazon degelijk onder handen wordt genomen, ook de randjes worden moeiteloos meegenomen. Zo ben je er altijd zeker van dat je gazon tot in de puntjes in orde is.

 

Een volautomatische maaier met weinig omkijken naar

Indien je er voor kiest om de Robomow RS625 in huis te halen beschik je over een volautomatische maaier waar je maar weinig omkijken meer naar hebt. Met name de hoogte van het gras is bijvoorbeeld uiterst exact in te stellen waardoor jouw gazon er altijd precies zo uit komt te zien zoals jij dat altijd hebt gewild. Heb je ergens een instelling niet helemaal correct meegegeven of wil je gewoon graag tussentijds bijstellen? Ook dat is geen probleem. De Robomow RS625 werkt namelijk met een speciale app die je kan installeren op je iPhone of Android toestel. Deze app laat je toe om vanaf afstand nieuwe commando’s door te sturen naar je favoriete robotgrasmaaier. Het spreekt voor zich dat de mogelijkheid om gebruik te maken van een dergelijke app een absolute meerwaarde betekent.

 

Aanwezige regensensor

Wanneer je vroeger één van de eerste robotgrasmaaiers kocht hadden deze als nadeel dat ze gewoon altijd bleven doorwerken. Nadeel? Dat is toch een voordeel? Niet echt. Iedereen weet namelijk dat het niet bepaald interessant is om een nat gazon te maaien. Dat begrijpt ook de Robomow RS625. Deze robotgrasmaaier is namelijk uitgerust met een heuse regensensor. Deze sensor detecteert vallende regendruppels en laat het systeem meteen stoppen met maaien. Dit zorgt er voor dat het maaien altijd op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurt en je uiteindelijk steeds kan genieten van een perfect gemaaid gazon.

 

Nadelen van de Robomow RS625

Als mogelijk nadeel van de Robomow RS625 zouden we eventueel het vrij hoge prijskaartje kunnen aangeven, maar wanneer we andere gelijkaardige modellen onder de loep nemen zien we dat de gemiddelde kostprijs min of meer even hoog ligt. Wanneer je over een gazon beschikt met een oppervlakte die groter is dan 2.500 vierkante meter zal je evenwel moeten kiezen voor één van de alternatieven die op de markt zijn terug te vinden. Vanaf een dergelijke oppervlakte kan het immers voorkomen dat deze robotgrasmaaier de verwachtingen niet langer weet in te lossen.

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

Voordeel De Robomow RS625 heeft een maaibreedte van 56 centimeter. Dit zorgt er voor dat ze je gazon op uitstekende wijze kan maaien en dat zonder dat de randen van het gras vele hoger blijven staan.

 VoordeelDe app waarmee je de Robomow RS625 vanop afstand kan bedienen zorgt er voor dat je niet telkens het toestel moet gaan zoeken wanneer je aangepaste commando’s wenst door te geven. Zo kan je veel efficiënter werken.

VoordeelDe aanwezige regensensor zorgt er voor dat je robotgrasmaaier nooit gaat maaien op ogenblikken waarop dat eigenlijk niet aangewezen is.

VoordeelDe Robomow RS625 is een krachtige en veelzijdige Robotgrasmaaier die in staat is om een gazon met een oppervlakte tot zomaar even 2.500 vierkante meter te maaien.

 

Nadelen:

nadeelMet een oppervlakte van 2.500 vierkante meter weet deze robotgrasmaaier reeds een zeer behoorlijke oppervlakte onder handen te nemen. Beschik je evenwel toch over een nog groter gazon? In dat geval zal je moeten kiezen voor één van de verschillende, andere robotgrasmaaiers die op de markt zijn terug te vinden.

Beste prijs robotstofzuiger

This entry was posted in Robotmaaier review. Bookmark the permalink.