Blaupunkt is natuurlijk bekend van autoradio’s, speakers en koptelefoons, maar naast deze geluidsartikelen ontwikkeld Blaupunkt ook nog andere huiselijk apparaten waaronder ook robotstofzuigers. Op deze pagina lichten we deze Blaupunkt robotstofzuigers uit en kijken we wat de robotstofzuigers van dit merk goed of niet goed maken.

Beste Blaupunkt robotstofzuigers van dit moment

Momenteel zijn er drie verschillende Blaupunkt robotstofzuigers die al een tijdje op de markt zijn. Zo werden deze robotstofzuigers al in 2017 geïntroduceerd en zijn er weinig tot geen updates doorgevoerd. Naast een robotstofzuiger is er ook nog de Blaupunkt Bluebot XWIM die automatisch ramen kan wassen. Verder hebben de drie stofzuigers de volgende namen en zijn ze te onderscheiden door de functionaliteiten:

Vergelijken we deze drie modellen, dan gaat onze voorkeur uit naar de Blaupunkt XBOOST. Dit komt met name door de handige turbo zuigfunctie die handig kan zijn om bijvoorbeeld haren uit tapijten te zuigen. Bekijk hier of de robotstofzuiger van Blaupunkt voorkomt in onze beste robotstofzuiger overzicht.


blaupunkt-bluebot-xboost

Blaupunkt Bluebot XBOOST

In onze ogen de beste Blaupunkt robotstofzuiger van dit moment. Met name de zuigprestaties van deze stofzuiger zijn goed.


Andere Blaupunkt robotstofzuigers en verschillen

Niet geheel onbelangrijk om ook even te kijken naar de andere Blaupunkt robotstofzuigers. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een robotstofzuiger die ook een dweilfunctie heeft? Dan is bijvoorbeeld de Blaupunkt XSMART een goede keuze. Heb je liever een goedkopere robotstofzuiger dan is er ook nog de Blaupunkt Bluebot XEASY, deze is weer laag geprijsd. Bekijk deze modellen hieronder:


blaupunkt bluebot xsmart

Blaupunkt Bluebot XSMART

De Bluebot XSMART kan naast zuigen ook de vloer meteen dweilen. Ook heeft de stofzuiger slimme functies, zodat de stofzuiger zelfstandig te werk gaat.


blaupunkt bluebot xeasy

Blaupunkt Bluebot XEASY

Deze robotstofzuiger van Blaupunkt is erg scherp geprijsd, daarnaast is het een prima robotstofzuiger en is de stofzuiger in een gouden editie te koop.


Zoals je boven al hebt kunnen zien zitten de grootste verschillen tussen de modellen in de functionaliteiten en prijs van de robotstofzuigers. Zo heeft de ene robotstofzuiger een dweilfunctie en zo heeft de andere weer een turbofunctie. Om een duidelijk beeld te geven tussen de verschillen van de Blaupunkt robotstofzuigers hebben we hieronder de verschillende robotstofzuigers in een tabel geplaatst.

Wil je de robotstofzuigers vergelijken met andere merken? Bekijk dan onze Robotstofzuiger vergelijken pagina met een overzicht van de meest gebruikte en bekende robotstofzuiger merken van dit moment.