Blaupunkt Bluebot Xeasy review

Deze Bluebot Xeasy is een robotstofzuiger van het merk Blaupunkt. In totaal heeft Blaupunkt drie verschillende robotstofzuigers. De Bluebot Xeasy is de goedkoopste van de drie en wordt ook gezien als budget robotstofzuiger. Benieuwd of deze robotstofzuiger een goede keuze is? Lees dan hieronder onze Blaupunkt Bluebot Xeasy review. In deze review behandelen we de volgende onderwerpen:

blaupunkt bluebot xeasy review

blaupunkt bluebot xeasy

Blaupunkt Bluebot Xeasy

Deze Blaupunkt Bluebot Xeasy is de budget robotstofzuiger Blaupunkt. Gezien de prijs is dit een prima robotstofzuiger.


Uiterlijk van de Bluebot Xeasy

De Bluebot Xeasy is best mooie robotstofzuiger die mooi vorm gegeven is, zo is de standaard versie blauw met een mooie witte stootrand eromheen. Ook is de Bluebot Xeasy in een gehele witte versie te verkrijgen en is er zelfs een gouden versie.

Verder is het een ronde stofzuiger met aan de voorzijde maar liefst twee borstels, dit is ideaal want zo komt de stofzuiger altijd met een borstel langs een rand. Wel is het voor ronde robotstofzuigers wat moeilijker om de hoeken goed mee te pakken.

De werking van de Blaupunkt Bluebot Xeasy

De Blaupunkt Bluebot Xeasy gaat via een systematische wijze te werk, dit wil zeggen dat de stofzuiger via een plan te werk gaat. Zo weet de stofzuiger waar hij moet zuigen en waar hij nog niet geweest is. Er zijn bijvoorbeeld ook stofzuiger die via een willekeurige wijze werken en hierbij slaat de stofzuiger vaak plekken over en zuigt hij plekken bijvoorbeeld twee keer.

Ook krijg je bij dit model magneet strips, deze strips kun je gebruiken als virtuele muur. Heb je bijvoorbeeld een kamer waar de stofzuiger net mag of hoeft te komen, dan kun je deze kamer afbakenen met een magneet strip. Verder is de stofzuiger ook gewoon geschikt voor laagpolige tapijten en kan de stofzuiger over drempels rijden tot 1,5 cm hoog.

Deze robotstofzuiger van Blaupunkt is op verschillende manieren te bedienen, zo kun je stofzuiger aanzetten via de aan knop op de stofzuiger, via een de app of via geautomatiseerde timers. De laatste is de meest ideale, want zo kun je de stofzuiger zelf zijn gang laten gaan wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent. Ga je naar je werk dan zal de stofzuiger automatisch zuigen en kom je in een schoon huis thuis.

Functies van de Blaupunkt Xeasy

Eigenlijk is dit een beetje het budget en instap robotstofzuiger model is van Blaupunkt. De zelf werkt vrij simpel en heeft niet echt unieke functies die de stofzuiger beter maken dan anderen. Zoek je een robotstofzuiger met dweilfunctie? Dan dan de Blaupunkt XBoost een goede keuze zijn. Dit is ook Ć©Ć©n van de robotstofzuigers van Blaupunkt en is een stukje duurder.

Verder is het een prima stofzuiger die gewoon via een systematische wijze schoonmaakt en zelfstandig te werk gaat. De stofzuiger is ook voorzien van een HEPA filter en geschikt voor dierenharen. Dit maakt de stofzuiger ook geschikt voor allergieƫn en voor dierenbezitters. Hieronder een kleine opsomming van de functies van de robotstofzuiger Xeasy:

  • De bedienen met spraak met smart speaker van Alexa
  • Verschillende modus: auto, zig-zag, spot en rand
  • Val detectie
  • Turbofunctie

Bekijk hieronder een video van de functies van de Bluebot Xeasy:

Conclusie: Blaupunkt Bluebot Xeasy review

Na het schrijven van deze Blaupunkt Bluebot Xeasy review kunnen we zeggen dat dit een prima robotstofzuiger is. Wel is het een instapmodel en is de stofzuiger vrij simpel. Zo heeft de stofzuiger geen unieke functie, maar is het een stofzuiger die gewoon simpelweg stofzuigt of een normale manier.

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die ook nog functies heeft die de stofzuiger nog slimmer en beter maakt, dan kun je altijd even naar onze beste robotstofzuiger pagina kijken. Gaat je voorkeur uit naar een budget robotstofzuiger? Dan is deze stofzuiger een prima keuze!


blaupunkt bluebot xeasy

Blaupunkt Bluebot Xeasy

De budget robotstofzuiger van Blaupunkt. Deze Bluebot Xeasy doet wat hij moet doen en zuigt zelfstandig je huis.