Een bekende stofzuiger merk die niet mag ontbreken is natuurlijk Dyson. Hoewel de steelstofzuigers vooral bekend zijn heeft het merk ook Dyson Robotstofzuigers. Deze robotstofzuigers zijn in Nederland niet heel bekend en niet heel populair. Of dat met de hoogte van de stofzuigers of de prijs te maken heeft weten we niet, maar op deze pagina vertellen we je meer over de robotzuigers van Dyson.

Welke Dyson robotstofzuigers zijn er?

Momenteel zijn er twee verschillende Dyson robotstofzuigers: Dyson 360 Heurist en Dyson 360 Eye. De 360 Heurist is de nieuwste robotstofzuiger van Dyson en is alleen nog te koop via de webshop van Dyson zelf. De Dyson 360 Eye is niet meer te koop via de webshop van Dyson, maar wel via andere kanalen. Bekijk hieronder de twee Dyson robotzuiger modellen:


Dyson 360 Eye

Dit was de eerste robotstofzuiger van Dyson, heel kenbaar door de oog aan de bovenzijde en de rupsbanden.


Dyson 360 Heurist

De nieuwste robotstofzuiger van Dyson. Dit model heeft veel handige functies en veel zuigkracht.


Hoewel de naam van de Dyson 360 Eye het al een beetje verklapt hebben beide stofzuigers een oog op de bovenzijde. Dit is een camera waarmee ze de hele omgeving kunnen scannen en in kaart brengen, hieronder vertellen we je meer over deze handige functie en wat de stofzuiger nog meer kunnen.

Functies van de Robotstofzuigers van Dyson

dyson robotstofzuigers

Dyson staat natuurlijk bekend om de design, kwaliteit en de goede accu van de stofzuigers. Ook deze robotstofzuigers is dit terug te zien, zo zien we vooral bij de Dyson 360 Heurist weer de Dyson kleuren terugkomen. Wel is de stofzuiger aan de hoge kant en je kunt ervan uitgaan dat de stofzuiger niet onder meubels kan zuigen. Hieronder hebben we de beste functies van de stofzuiger opgesomd:

  • Erg hoge zuigkracht: de hoge zuigkracht is natuurlijk een usp van Dyson, maar ook deze robotstofzuigers scoren goed op zuigkracht. De stofzuiger is voor zien van een digitale V2 motor die gecombineerd wordt met de Radial Root Cyclone™ -technologie.
  • Slam en Lens technologie: de stofzuiger weet door de camera waar hij zich bevindt, maar ook wat nog gestofzuigd moet worden.
  • Ledverlichting: de robotstofzuigers is voorzien van een verlichtingsring, hierdoor zie je waar en wat de stofzuiger zuigt wanneer het donker is.
  • Borstelstaaf over de volledige breedte: aan de voorzijde van de stofzuiger zit een borstelstaaf die de volledige breedte van robot overbrugt, hierdoor reinigt de stofzuiger werkelijk alles waar hij overheen rijdt.
  • Maak een schoonmaakplan: in de Dyson app kun je aangeven welke kamer je schoongemaakt wil hebben en welke niet, zo kun je dit vooraf aangeven. Ook kun je de robotstofzuiger op afstand bedienen.

Benieuwd of de stofzuigers van Dyson ook bij de beste robotstofzuigers horen? Bekijk dan ons onderzoek naar de beste robotstofzuiger.

Dyson robotstofzuigers specificaties en vergelijken

Benieuwd naar de specificaties van de Dyson robotstofzuigers? Bekijk dan het tabel hieronder met alle specificaties van de twee verschillende modellen. Dyson stofzuigers vergelijken met andere robotstofzuiger? Bekijk dan onze robotstofzuiger vergelijken pagina. Op deze pagina vind je de een overzicht met de meest relevante robotstofzuigers van dit moment.

Benieuwd hoe de Dyson 360 Heurist werkt bekijk dan hieronder een filmpje over deze Dyson stofzuiger. In dit filmpje test Ervin van der Zande van Bright de stofzuiger uit.