De Chinese robotstofzuigers van Ecovacs kunnen ook niet ontbreken in deze website. Op deze pagina lichten we daarom de Ecovacs robotstofzuigers uit. Deze robotstofzuigers zijn ook wel bekend onder de naam Ecovacs Deebot. Bekijk hieronder welke modellen er momenteel te koop zijn en wat onder andere de functies van deze robotstofzuigers zijn.

Beste Ecovacs Deebot robotstofzuigers

Momenteel zijn er zes verschillende Ecovacs robotstofzuigers te vinden in het assortiment. De grootste verschillen tussen deze modellen is dat sommige robotstofzuigers andere functies hebben, denk bijvoorbeeld aan een dweilfunctie. Ook zijn er sinds kort plus modellen (+), deze modellen worden geleverd met een zelflegende reservoir. Hieronder vind je alle modellen die nu te koop zijn en onze favoriete keuze:


Ecovacs Deebot OZMO 950

De beste robotstofzuiger van Ecovacs in onze ogen. De Deebot Ozmo 950 heeft goede zuigkwaliteiten en net zo als de andere Ecovacs Deebots ook een dweilfunctie.


De Ecovacs Deebot OZMO komt ook voor in onze beste robotstofzuiger onderzoek. Bekijk de pagina om te ontdekken welke robotstofzuigers wij het beste vinden en lees waarop dit gebaseerd is. Ook vind je op deze pagina informatie die je kunnen helpen bij het kopen van een robostofzuiger.

Andere robotstofzuigers van Ecovacs

Naast de Deebot Ozmo 950 heeft Deebot ook nog andere robotstofzuigers, nog zes andere in totaal. Opvallend is dat bijna elke robotstofzuiger van Ecovacs ook een dweilfunctie heeft, dit houdt in dat de stofzuigers voorzien zijn van een waterreservoir en een dweildoek. Tijdens het stofzuigen kun je de stofzuigers dus ook laten ‘dweilen’. Bekijk hieronder de andere Ecovacs robotstofzuigers.


ecovacs deebot 605

Ecovacs Deebot 605

Deze Deebot 605 is een stuk goedkoper dan OZMO 950. Let op dat de stofzuiger alleen drempels van 1,4 cm kan passeren.


Ecovacs Deebot U2 Pro

Ook deze U2 Pro is gezien de prijs een goede keuze. De stofzuiger wordt ook geleverd met een huisdierset, ideaal voor als je huisdieren hebt.


Ecovacs Deebot OZMO T8 (AIVI)

Deze OZMO T8 heeft een speciale functie, waarmee je live mee kan kijken hoe de stofzuiger zuigt. Let wel op dat je de AIVI versie hiervoor nodig hebt.

Dit model is ook te verkrijgen met opvangreservoir die de stofzuiger automatisch leegzuigt. Erg handig want zo kan de stofzuiger nog langer zelfstandig te werk gaan. Bekijk hier de Ecovacs Deebot OZMO T8+.


Ecovacs Deebot OZMO 905

Dit model van Ecovacs, de Deebot OZMO 905 is een prima robotstofzuiger. Wel dien je rekening te houden dat de robotstofzuiger niet geschikt is voor dierenharen.


Ecovacs Deebot 901

Opvallend deze Deebot 901 is de enige stofzuiger van Ecovacs die geen dweilfunctie heeft. De stofzuiger heeft wel goede zuigprestaties.


Waarom zijn de robotstofzuigers van Ecovacs een goede keuze?

De robotstofzuigers van Ecovacs wordt goed door ontwikkeld, vooral met de komst van de nieuwe Deebot OZMO T8 AIVI heeft Ecovacs weer gave nieuwe functies ontwikkeld. Zo is dit één van de weinige robotstofzuigers die een camera aan boord heeft waar je ook live mee kunt kijken. Naast deze functies zijn bijna alle Ecovacs robotstofzuigers voorzien van een dweilfuntie. Verder hebben de meeste robotstofzuigers van Ecovacs de volgende functies:

  • OZMO™ dweiltechnologie: met deze functie haalt de stofzuiger tijdens het zuigen ook de een doekje over de vloer.
  • Smart Navi™ 3.0 mapping- en navigatietechnologie: met deze functie brengt de stofzuiger je huiskamer in kaart, hierdoor weet de stofzuiger precies waar hij gestofzuigd heeft en waar hij nog moet zuigen.
  • Smart Connection: met Smart Connection kun je altijd je stofzuiger besturen ook wanneer je niet thuis bent. Ook is het mogelijk om de stofzuiger te kopelen met een smart speaker van Google Assistant of Amazon Alexa. Met deze koppeling kun je de stofzuiger ook met spraak bedienen.

Ook leuk om te weten is dat Ecovacas zogeheten Winbots heeft. Winbots zijn robots die de ramen reinigen, door de Winbot op je raam te bevestigen zal deze automatisch je ramen reinigen.

Specificaties en verschillen tussen Ecovacs robotstofzuigers

Bekijk onderstaand tabel om een goed overzicht te krijgen van de verschillende robotstofzuigers van Ecovacs. Vergelijk de verschillende modellen op basis van de functies die van belang zijn bij robotstofzuigers. Wil je de Ecovacs modellen ook vergelijken met andere robotstofzuigers? Bekijk dan de robotstofzuiger vergelijken pagina.

Benieuwd hoe de nieuwe Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI werkt en er uit ziet? Bekijk dan onderstaande video om een impressie te krijgen van deze robotstofzuiger. In die video wordt uitgelegd en laten zien hoe de stofzuiger werkt en wat deze allemaal kan.