De beste Eufy RoboVac van 2023

Een merk dat we ook steeds vaker zien is Eufy by Anker. Het merk is vooral bekend van het slimme beveiligingssysteem met slimme camera’s en slimme deurbellen. Sinds kort heeft Eufy ook verschillende slimme producten die in het huis gebruikt worden, zo ook een robotstofzuiger. De Eufy robotstofzuigers hebben de naam Eufy RoboVac.

Op deze pagina vind je alle informatie over de robotstofzuigers van Eufy RoboVac. Ze laten we je zien welke modellen er zijn, waarom deze robotzuigers goed of slecht zijn, wat de verschillen tussen deze modellen zijn en wat de beste Eufy RoboVac is.

eufy robovac stofzuigers

Welke Eufy RoboVac is nu de beste koop?

In totaal zijn er in het assortiment van Eufy RoboVac maar liefst 10verschillende robotstofzuigers te vinden. Om je het voor jou wat makkelijker te maken hebben we uit deze 10 een beste Eufy RoboVac stofzuiger gekozen. Dit hebben we gedaan door de functies van de stofzuigers met elkaar te vergelijken en daaruit de beste te kiezen.


eufy robovac l70

Eufy RoboVac L70 Hybrid

Deze Eufy RoboVac L70 is de meest geavanceerde robotstofzuiger van Eufy. De stofzuiger heeft erg goede zuigprestaties en navigeert op basis van Laser navigatie


Het assortiment van Eufy RoboVac bestaat uit drie verschillende soorten robotstofzuigers. De meest nieuwste robotstofzuigers werken via laser navigatie, dit zijn de Laser Navigation Series. Met deze functie scant de robotstofzuiger de kamer, hierdoor weet de stofzuiger waar hij kan rijden en waar niet. Daarnaast zijn er de Gyro Navigation series, deze robotstofzuigers werken op basis van een camera die de kamer scant. Ook is er een Bounce serie, waarbij de robotstofzuigers gebruik maakt van stootbumpers.

  • Laser Navigation Series: RoboVac L70 Hybrid
  • Gyro Navigation Series: RoboVac G10 en G30 modellen
  • Bounce Series: overige RoboVac modellen

Zelf zijn we fan van de laser navigatie, omdat via deze functie de stofzuiger echt slim wordt en weet wat hij doet. Ook voorkom je zo dat de stofzuiger onnodige tegen meubels of voorwerpen hoeft te botsen. Ook is de laser navigatie een stuk slimmer dan de Gyro navigatie. Vandaar dat onze keuze uit gaat naar de RoboVac L70 Hybrid.

Top 10 met Eufy RoboVac stofzuigers:

Voordat je een keuze maakt voor een Eufy RoboVac stofzuiger is het ook belangrijk om te kijken naar het aanbod in de Nederlandse webshops. Niet alleen in Nederland zijn de robotstofzuigers van dit merk populair, maar ook buiten Europa. Vaak zien we bij dit soort merken dan ook een verschil in het aanbod. Daarom zijn we op gegaan naar de Eufy robotstofzuigers die ook werkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn.


eufy robovac l70

1. Eufy RoboVac L70 Hybrid

Wanneer je op zoek bent naar de beste Eufy RoboVac gaat onze keuze uit naar de Eufy RoboVac L70. Het schoonmaakresultaat van de stofzuiger is erg goed en de stofzuiger kan goed navigeren. Ook heef de stofzuiger een dweilfunctie en is de robot volledig te automatiseren.


eufy robovac 35c

2. RoboVac 35c

Dit is de standaard robotstofzuiger van Eufy. Het is een prima stofzuiger werkt goed en is laag geprijsd is. Interessante keuze wanneer je op zoek bent naar een robotstofzuiger voor een laag budget.


eufy 11s max

3. RoboVac 11s Max

Eén van de nieuwe robotstofzuigers van RoboVac. Deze RoboVac 11S Max past automatisch zijn zuigkracht aan op verschillende ondergronden.


eufy robovac 15c

4. RoboVac 15C

Nog een goede robotstofzuiger van Eufy, deze robotstofzuiger is erg laag geprijsd.


eufy robovac 30c

5. RoboVac 30C

Erg goede robotstofzuiger van Eufy met veel zuigkracht. Ook te koppelen met Google Assistant of Amazon Alexa.


eufy robovac g10

6. RoboVac G10

Een robotstofzuiger van Eufy die ook een dweilfuntie heeft.


eufy x8

7. Eufy RoboVac X8 Hybrid

De Eufy RoboVac X8 Hybrid is een van de nieuwste robotstofzuigers van Eufy. Dit model heeft het meeste zuigkracht van deze serie stofzuigers. Ook heeft de stofzuiger een dweilfunctie.


eufy robovac g30

8. Eufy RoboVac g30

Deze nieuwe Robovac G30 heeft een grotere stofopvang dan andere robotstofzuigers, hierdoor kan de stofzuiger langer zelfstandig stofzuigen. Ook past dit model automatisch zijn zuigkracht op op verschillende ondergronden en heeft de stofzuiger een dweilfunctie.


eufy robovac l35

9. Eufy RoboVac L35

Ook een nieuwe robotstofzuiger van Eufy. Deze mooie blauwe Eufy RoboVac L35 is een erg goede robotstofzuiger met dweilfunctie die goed kan navigeren, zo navigeert de stofzuiger met een laser.


eufy robovac g20

10. Eufy RoboVac G20

Ook dit een nieuwe krachtigere robotstofzuiger van Eufy RoboVac.


Wat maakt de Eufy RoboVac robotstofzuigers een goede keuze?

Hierboven hadden we het al over dat Eufy veel verschillende robotstofzuigers heeft en deze onder te verdelen zijn in drie categorieën. Het is dus afhankelijk welke robotstofzuiger je neemt, maar hieronder hebben we de voordelen en kenmerken van Eufy opgesomd:

  • Lage prijs: de robotstofzuigers van Eufy zijn in vergelijking met andere merken erg laag geprijsd.
  • Wordt vol doorontwikkeld: er komen steeds weer nieuwe robotstofzuigers van Eufy op de markt en deze robotstofzuigers hebben ook steeds weer verbeterde functies.
  • Veel keuze: het aanbod van Eufy is enorm en er zijn veel verschillende robotstofzuigers te koop.
  • Perfect te integreren in je smart home: de robotstofzuigers van Eufy werken natuurlijk perfect samen met de smart home producten van Eufy, maar ook met Google Assistant en Amazon Alexa kun je de stofzuigers koppelen.

Verschillen tussen de Eufy robotstofzuigers

De robotstofzuigers van Eufy zijn te onderscheiden in de drie volgende series: Bounce series, Smart Dynamic Navigation Series en iPath Laser Navigation Series. De grootste verschillen tussen de series is dat elke serie op een andere wijze navigeert. Hieronder leggen we per series uit wat het verschil hier tussen is:

  • Bounce series: de robotstofzuigers uit de Bounce series zijn het meest simpelst en goedkoop. Wanneer de robotstofzuigers aangezet worden gaan ze rijden, vervolgens botsen ze tegen iets aan en draaien ze random een kant op. Er zit dus geen systeem in en hierdoor kan het zijn dat de robotstofzuiger niet alles zuigt en soms plekken twee keer zuigt.
  • Smart Dynamic Navigation Series: bij de Smart Dynamic Navigation series gaat dit wat slimmer. Deze modellen hebben een sensor die de kamer in beeld kunnen brengen en vervolgens maakt de robotstofzuiger zelf een logische route.
  • iPath Laser Navigation Series: de robotstofzuigers uit deze serie scannen de omgeving met een laser en kunnen hierdoor ook objecten herkennen. Ook werken de robotstofzuigers met AI Map Technology en zijn de robotstofzuigers hierdoor nog nauwkeuriger. Momenteel is er één robotstofzuiger uit deze serie en dat is de Eufy Robovac L70 Hybrid.

Verder zitten de verschillen van de robotstofzuigers hem vooral in de grote, zuigkracht en functies. Diverse modellen uit een serie kunnen weer andere functies hebben dus kijk hier goed na.

In één opslag zien wat de grootste verschillen zijn tussen de Eufy robotstofzuigers? Bekijk dan onderstaand tabel!

ModelDrempelhoogteDweilfunctieExtra opties
Eufy RoboVac L70 Hybrid1,5 cmJaNo-Go-zone, Realtime besturing, zonereiniging, PintPoint modus, Boost IQ technologie
Robovac 35c1,6 cmNeeWerkt met virtuele muur
RoboVac 11S1 cmNeeWordt geleverd met afstandsbediening, BoostIQ
RoboVac 15C1,6 cmNeeErg stille robotstofzuiger
RoboVac 30C1 cmJaWerkt met virtuele muur
RoboVac G101 cmJaMet dweilfunctie

Wil je meer weten over de Eufy RoboVac stofzuigers? Bekijk dan onderstaande introductie filmpje van de nieuwe RoboVac L70 Hybrid. In het filmpje zie je hoe de stofzuiger werkt en met welke functie de stofzuiger heeft. Een leuk filmpje om een impressie te krijgen van deze nieuwe stofzuiger.

FAQ: meestgestelde vragen over Eufy robotstofzuigers

Wil je meer weten over de robotstofzuigers van Eufy dan kun je ons altijd je vragen sturen via ons contactformulier. Ook kun je ons altijd een berichtje sturen als je ander advies wilt ontvangen. Ook hebben we hieronder de meest gestelde vragen beschreven en beantwoord over Eufy robotstofzuigers.

Zijn de robotstofzuigers van Eufy een goede keuze?

De robotstofzuigers van Eufy zijn een hele goede keuze. Op deze pagina lees je wat de robotstofzuigers van Eufy zo goed maakt. Ook zijn er veel verschillende modellen, waardoor er altijd een goede keuze is.

Wat is de beste Eufy robotstofzuiger?

In onze ogen is de Eufy Robovac L70 de beste Eufy robotstofzuiger van dit moment. Dit komt met name doordat de robotstofzuiger unieke functies heeft en ook werkt met AI.

Kun je Eufy robotstofzuiger besturen met spraak?

Wanneer je een smart speaker hebt van Amazon Alexa of Google Assistant kun je de robotstofzuiger bedienen met spraak. Ideaal omdat je zo de robotstofzuiger kunt integreren in je smart home.