Een merk dat we ook steeds vaker zien is Eufy by Anker. Het merk is vooral bekend van het slimme beveiligingssysteem met slimme camera’s en slimme deurbellen. Sinds kort heeft Eufy ook verschillende slimme producten die in het huis gebruikt worden, zo ook een robotstofzuiger. De Eufy robotstofzuigers hebben de naam Eufy RoboVac.

Op deze pagina vind je alle informatie over de robotstofzuigers van Eufy RoboVac. Ze laten we je zien welke modellen er zijn, waarom deze robotzuigers goed of slecht zijn en wat de verschillen tussen deze modellen zijn.

De beste Eufy RoboVac stofzuiger van dit moment

In totaal zijn er in het assortiment van Eufy RoboVac maar liefst 11 verschillende robotstofzuigers te vinden. Om je het voor jou wat makkelijker te maken hebben we uit deze 11 een beste Eufy RoboVac stofzuiger gekozen. Dit hebben we gedaan door de functies van de stofzuigers met elkaar te vergelijken en daaruit de beste te kiezen.


eufy robovac l70

Eufy RoboVac L70 Hybrid

Deze Eufy RoboVac L70 is de meest geavanceerde robotstofzuiger van Eufy. De stofzuiger heeft erg goede zuigprestaties en navigeert op basis van Laser navigatie.


Het assortiment van Eufy RoboVac bestaat uit drie verschillende soorten robotstofzuigers. De meest nieuwste robotstofzuigers werken via laser navigatie, dit zijn de Laser Navigation Series. Met deze functie scant de robotstofzuiger de kamer, hierdoor weet de stofzuiger waar hij kan rijden en waar niet. Daarnaast zijn er de Gyro Navigation series, deze robotstofzuigers werken op basis van een camera die de kamer scant. Ook is er een Bounce serie, waarbij de robotstofzuigers gebruik maakt van stootbumpers.

  • Laser Navigation Series: RoboVac L70 Hybrid
  • Gyro Navigation Series: RoboVac G10 en G30 modellen
  • Bounce Series: overige RoboVac modellen

Zelf zijn we fan van de laser navigatie, omdat via deze functie de stofzuiger echt slim wordt en weet wat hij doet. Ook voorkom je zo dat de stofzuiger onnodige tegen meubels of voorwerpen hoeft te botsen. Ook is de laser navigatie een stuk slimmer dan de Gyro navigatie. Vandaar dat onze keuze uit gaat naar de RoboVac L70 Hybrid.

Andere Eufy RoboVac stofzuigers:

Voordat je een keuze maakt voor een Eufy RoboVac stofzuiger is het ook belangrijk om te kijken naar het aanbod in de Nederlandse webshops. Niet alleen in Nederland zijn de robotstofzuigers van dit merk populair, maar ook buiten Europa. Vaak zien we bij dit soort merken dan ook een verschil in het aanbod. Daarom zijn we op gegaan naar de Eufy robotstofzuigers die ook werkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn.


eufy robovac 35c

RoboVac 35c

Dit is de standaard robotstofzuiger van Eufy. Het is een prima stofzuiger die ook prima geprijsd is.


eufy 11s max

RoboVac 11S Max

Eén van de nieuwe robotstofzuigers van RoboVac. Deze RoboVac 11S Max past automatisch zijn zuigkracht aan op verschillende ondergronden.


eufy robovac 15c

RoboVac 15C

Nog een goede robotstofzuiger van Eufy, deze robotstofzuiger is erg laag geprijsd.


eufy robovac 30c

RoboVac 30C

Erg goede robotstofzuiger van Eufy met veel zuigkracht. Ook te koppelen met Google Assistant of Amazon Alexa.


eufy robovac g10

RoboVac G10

Een robotstofzuiger van Eufy die ook een dweilfuntie heeft.


Wat maakt de Eufy RoboVac robotstofzuigers een goede keuze?

Hierboven hadden we het al over dat Eufy veel verschillende robotstofzuigers heeft en deze onder te verdelen zijn in drie categorieën. Het is dus afhankelijk welke robotstofzuiger je neemt, maar hieronder hebben we de voordelen en kenmerken van Eufy opgesomd:

  • Lage prijs: de robotstofzuigers van Eufy zijn in vergelijking met andere merken erg laag geprijsd.
  • Wordt vol doorontwikkeld: er komen steeds weer nieuwe robotstofzuigers van Eufy op de markt en deze robotstofzuigers hebben ook steeds weer verbeterde functies.
  • Veel keuze: het aanbod van Eufy is enorm en er zijn veel verschillende robotstofzuigers te koop.
  • Perfect te integreren in je smart home: de robotstofzuigers van Eufy werken natuurlijk perfect samen met de smart home producten van Eufy, maar ook met Google Assistant en Amazon Alexa kun je de stofzuigers koppelen.

Verschillen tussen de Eufy robotstofzuigers

Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de Eufy robotstofzuigers? Bekijk dan onderstaand model, wil je de stofzuigers vergelijken met andere robotstofzuiger merken? Bekijk dan onze robotstofzuiger vergelijken pagina voor een goed overzicht.

Wil je meer weten over de Eufy RoboVac stofzuigers? Bekijk dan onderstaande introductie filmpje van de nieuwe RoboVac L70 Hybrid. In het filmpje zie je hoe de stofzuiger werkt en met welke functie de stofzuiger heeft. Een leuk filmpje om een impressie te krijgen van deze nieuwe stofzuiger.