De Eufy RoboVac 30c is een robotstofzuiger met veel handige functies en goede zuigkracht. Zo is de stofzuiger ook te bedienen met spraak en is het een lage robotstofzuiger. In deze Eufy RoboVac 30c review vertellen we je alles wat je moet weten over dit model. In deze review behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Hoe werkt de Eufy RoboVac 30c
  • Welke functies heeft de RoboVac 30c
  • Conclusie: Eufy RoboVac 30c review

eufy robovac 30c

Eufy RoboVac 30c

Erg goede robotstofzuiger van Eufy RoboVac. De stofzuiger heeft veel handige functies, veel zuigkracht en ook een stille robotstofzuiger.


Hoe werkt de Eufy RoboVac 30c

De stofzuiger van Eufy kan op verschillende manieren bestuurd worden, zo kun simpel weg op de knop op de stofzuiger drukken en de stofzuiger gaat te werk. Ook kun je de stofzuiger automatiseren met handige timmers, deze kun je activeren in de app en kun je per dag of tijdstip zetten. Verder kun je in de app van Eufy RoboVac ook de stofzuiger activeren en kun je door een koppeling met Google Assistant of Alexa de stofzuiger met spraak bedienen.

Wanneer de stofzuiger geactiveerd wordt zal de stofzuiger willekeurig te werk gaan. Dat wil zeggen dat de stofzuiger random door de ruimte rijd en zuigt. Mochten er op plaatsen gestofzuigd worden dan kun je de stofzuiger wel in de app bedienen. Ook kun je met magneetstrips bepaalde plekken in de kamer afsluiten, zodat de stofzuiger hier niet komt.

Bekijk hieronder het introductiefilmpje van Eufy RoboVac. In dit filmpje laten ze de functies van de RoboVac 30c zien en is te zien hoe de stofzuiger werkt en welke functies deze heeft.

Welke functies heeft de RoboVac 30c

Voordat je een robotstofzuiger koopt is het ook van belang om naar de functies van een robotstofzuiger te kijken. Hieronder hebben we de functies van deze RoboVac 30c opgesomd:

  • BoostIQ Technology: met deze functie past de stofzuiger automatisch zijn zuigvermogen aan. Op plekken waar dit nodig is, denk aan tapijt of een zachte vloer, is dit erg handig.
  • Vrij stil model: deze RoboVac 30c is een vrij stille robotstofzuiger, zo is het aantal (55 dB) dB van de stofzuiger erg laag.
  • Lage robotstofzuiger: de robotstofzuigers van Eufy RoboVac staan erom bekend dat ze erg laag zijn. Ook dit model is slechts 7 cm hoog en in vergelijking met andere modellen is dit vrij laag.
  • Kamers zijn uitsluiten met magneetstrippen: in de app kun je geen kamers uitsluiten, wel kun je dit doen met de bijgeleverde magneetstrips.
  • Met spraak te bedienen: de RoboVac 30c is te koppelen met Google Assistant en Amazon Alexa. Hiermee kun je de stofzuiger perfect integreren in je smart home en wanneer je een smart speaker hebt de stofzuiger met spraak bedienen.

Conclusie: Eufy RoboVac 30c review

De Eufy RoboVac 30c is qua zuigkracht een hele goede keuze, wel vinden we de functies van dit model best beperkt. Zo gaat de stofzuiger willekeurig te werk en niet via een systematische wijze, hiermee kan het voorkomen dat de stofzuiger delen in het huis overslaat of twee keer zuigt.

Ook gezien de prijs (€ 245,-) zijn er robotstofzuigers in deze prijsklasse die wat betere functies hebben. Lees bijvoorbeeld eens onze Ecovacs Deebot 605 review. Dit model valt in dezelfde prijsklasse, maar heeft iets meer functies.


eufy robovac 30c

Eufy RoboVac 30c

Toch benieuwd naar deze robotstofzuiger van Eufy, check hier waar het model te koop is!