De Eufy RoboVac 35c is een basis model van Eufy en komt uit de 30-serie robotstofzuigers. Het een stofzuiger die laaggeprijsd is, maar wel beperkte functies heeft. In deze Eufy RoboVac 35c review lees je alles wat je moet weten over dit model. Bekijk hieronder wat de onderwerpen zijn die we behandelen over deze stofzuiger:

  • Werking van de RoboVac 35c
  • De functies van de Eufy RoboVac 35c
  • Conclusie: Eufy RoboVac 35c review

eufy robovac 35c

Eufy RoboVac 35c

De Eufy RoboVac 35c is een prima stofzuiger met goede zuigkracht. Wel is dit een basisstofzuiger en zijn de functie wat beperkt, dit maakt de stofzuiger gezien de prijs wel een goede keuze.


Werking van de RoboVac 35c

Allereerst is het belangrijk om te weten dat deze RoboVac 35c via een willekeurige wijze werkt. Als een robotstofzuiger via deze wijze werkt, rijdt de stofzuiger random door de kamer heen. Dit is niet de meest efficiƫnte wijze, want met deze wijze kan het voorkomen dat de stofzuiger plekken twee keer zuigt en sommige plekken zelfs overslaat.

De stofzuiger heeft zelf twee borstels aan de voorzijde die als het ware het vuil richting de zuigmond vegen. Dit zorgt er ook voor dat plinten en hoeken goed meegepakt worden. Mocht de accu van de stofzuiger leegraken, dan zal de stofzuiger ook automatisch terugrijden naar zijn basisstation.

Dit model is op verschillende modellen te activeren. Je kunt namelijk de stofzuiger aanzetten door op een knop op de stofzuiger te drukken, via de Eufy Home-app, via timers of via spraak met een smart speaker van Amazon Alexa of Google Assistant. Het meest handige zijn de timers, want zo kun je de stofzuiger altijd automatisch activeren op bepaalde dagen en op een bepaalde tijdstip. Handig wanneer je bijvoorbeeld naar je werkt gaat.

De functies van de Eufy RoboVac 35c

Bij het kopen van een goede robotstofzuiger is het belangrijk om naar de functies van een robotstofzuiger te kijken. Tegenwoordig hebben veel robotstofzuigers namelijk functies die de stofzuiger nog zelfstandiger en beter maakt. Hieronder hebben we de functies van deze Eufy RoboVac 35c opgesomd met daarbij een uitleg van deze functies:

  • BoostIQ technology: handige functie, waarbij de stofzuiger automatisch zijn zuigkracht aanpast wanneer dit nodig is. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer een robotstofzuiger op een tapijt rijd, omdat er meer zuigkracht benodigd is voor het zuigen van een tapijt zal het vastzittend vuil beter opgezogen worden.
  • Met spraak te bedienen: de Eufy RoboVac stofzuigers zijn bijna allemaal te integreren met het systeem van Amazon Alexa of Google Assistant. Met deze koppeling kun je bijvoorbeeld de stofzuiger besturen met spraak, zeg bijvoorbeeld “He Google, zet de stofzuiger aan”.
  • Erg lage robotstofzuiger: dit model van Eufy is erg laag, dit is ideaal wanneer de stofzuiger ook onder meubels kan zuigen. De RoboVac 35c is 7 centimeter hoog en dat is best laag voor een robotstofzuiger.
  • Afbaken strips: heb je plekken in je huis waar de robotstofzuiger niet hoeft te komen? Dan kun je deze plekken afbakenen met handige magneetstrippen.
  • Laat zichzelf op: de stofzuiger weet wanneer zijn accu bijna leeg is en zal dan automatisch naar zijn bassistation rijden. Hiermee voorkom je dat de stofzuiger leeg is wanneer je hem nodig hebt.

Bekijk onderstaande video van de Eufy RoboVac 35c. In deze video laat Eufy zien wat je allemaal kunt doen met de robotstofzuiger.

Conclusie: Eufy RoboVac 35c review

Deze Eufy RoboVac 35c is een prima robotstofzuiger die aan de basisstandaarden voldoet. De stofzuiger heeft goede zuigkracht en functioneert prima. Wel is de stofzuiger wat beperkt in zijn functies en maakt de stofzuiger op een willekeurige wijze de vloer schoon.

Onze voorkeur gaat uit naar robotstofzuigers die stofzuigen met een systeem. Heb je liever zo’n stofzuiger dan kan de nieuwe Eufy RoboVac L70 hybrid een goede keuze zijn. Dit model is de nieuwste stofzuiger van Eufy en heeft veel nieuwe functie waaronder AI technologie, hiermee herkent de stofzuiger veel beter ruimtes en objecten.


eufy robovac 35c

Eufy RoboVac 35c

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die laaggeprijsd is en voldoet aan de basisstandaarden, dan is deze Eufy RoboVac 35 een hele goede keuze.