De iRobot i5 is een van de nieuwste robotstofzuigers van iRobot en is momenteel een erg populaire keuze. In deze review zullen we de belangrijkste functies van de iRobot i5 bespreken, evenals de prestaties en de gebruiksvriendelijkheid. We zullen ook de voor- en nadelen van het gebruik van de iRobot i5 bespreken, daarbij laten we ook zien wat de alternatieven zijn. Kortom, deze review zal een volledig beeld geven van de iRobot i5 en helpen bij de beslissing of dit de juiste robotstofzuiger voor jou is.

irobot i5 review

De functies van de iRobot i5

De iRobot i5 is voorzien van een aantal geavanceerde functies die het gebruik ervan vergemakkelijken en de prestaties verbeteren, net zoals de andere iRobot stofzuigers uit de i-serie. Hieronder staan enkele van de belangrijkste functies van de iRobot i5:

  • Imprint Smart Mapping: de iRobot i5 maakt gebruik van Imprint Smart Mapping technologie, hiermee maakt de robotstofzuiger een kaart van zijn omgeving en weet de robotstofzuiger hoe die zo efficient mogelijk moet schoonmaken.
  • Automatisch opladen en hervatten: de iRobot i5 keert automatisch terug naar zijn oplaadstation wanneer de batterij leeg is. Wanneer de batterij weer volledig is opgeladen, gaat de robot verder met het schoonmaken waar hij gebleven was.
  • Google Home en Amazon Alexa compatibiliteit: de iRobot i5 is compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor de robot ook te bedienen is met spraak (lees meer hierover: Google Home robotstofzuigers).
  • Automatische stofbak leegmaken (i5+ model): de iRobot i5+ is uitgerust met een automatisch leegstation, dit station leegt de robotstofzuiger automatisch. Voordeel hiervan is dat de robotstofzuiger langer kan stofzuigen en je je handen niet vuil hoeft te maken.
functies irobot i5
De iRobot i5 heeft een vrij brede zuigmond, breder dan de bovenstaande Eufy RoboVac.

Hoe werkt de iRobot i5 stofzuiger?

De app

irobot i5 instellen

Voor- en nadelen

Alternatieven

goed alternatief voor irobot i5

Conclusie