Als er ergens veel stofzuiger filmpjes over zijn, zijn het wel de video’s van robotstofzuigers en huisdieren. Van robotstofzuigers die over hondenpoep rijden tot katten die plaatsnemen op een robotstofzuiger alsof het een kermisattractie is. In dit artikel zetten we de grappigste kat op robot stofzuiger filmpjes op een rij!

#01 Kat met kostuum maakt een ritje op een Roomba

De allergrappigste video is toch wel de kat die in een haaienkostuum een ritje maakt op een robotstofzuiger. Dat de eigenaresse doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is maakt het allemaal nóg grappiger. Aanschouw de video hieronder.

#02 Kat op robot stofzuiger vs Hond

Deze video willen we je ook niet onthouden. Een kat voelt zichzelf helemaal het baasje bovenop een robotstofzuiger. In zijn aanvalsvoertuig stevent hij af richting een hond, die hij een paar tikken wil verkopen.

#03 Kat zit ‘als een baas’ op een robotstofzuiger

De laatste grappige video in onze top 3 is een kleine schattige poes die als een baas op een robotstofzuiger zit (lees: ligt). In een doorzichtig bakje bovenop de robotstofzuiger maakt de kat onderuitgezakt een ritje door de kamer.

Meer filmpjes met huisdieren en robotstofzuigers

Meer robotstofzuiger filmpjes bekijken? Bekijk dan in het artikel robotstofzuiger voor hondenharen een interessant YouTube filmpje. Een tip: doe dit niet vlak na je lunch….;)