Medion is een Duits bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en verkopen van consumentenelektronica, waar ook robotstofzuigers onder vallen natuurlijk. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over de robotstofzuigers van Medion, zo vertellen we je wat de beste Medion Robotstofzuiger is, maar ook wat de verschillen zijn tussen de andere modellen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken waarom de Medion Robotstofzuigers een goede keuze zijn!

De beste Medion Robostofzuiger

Momenteel heeft Medion drie verschillende robots, waarvan één robot een volledige dweil robot is. De overige drie modellen zijn echte robotstofzuigers, waarvan er ook één een dweilfunctie heeft. Medion deelt de drie stofzuigers onder in de volgende categorieën:

  • De prijskraker: Medion MD19100
  • De klassieker: Medion MD 119511
  • De alleskunner: Medion MD19601

De drie verschillende robots onderscheiden zich van elkaar door de functionaliteiten, maar ook door de prijs. Als we kijken naar de verschillende modellen van Medion dan gaat onze keuze uit naar de klassieker Medion MD119511. Dit is onze favoriet van de twee, omdat dit de beste keuze is qua functionaliteiten.


medion md19511

Medion MD19511

In onze ogen de beste Medion robotstofzuiger van dit moment, vooral gezien de functionaliteiten en prijs de beste keuze, deze Medion MD19511.


Belangrijk om te weten is dat je bij Medion je ook de keuze hebt voor een robotstofzuiger die werkt met een systematische- of willekeurige schoonmaakroute werkt. Ons advies is om te kiezen voor een systematische schoonmaakroute, dit zorgt er namelijk voor dat de stofzuiger ook werkelijk alles stofzuigt. Tegenwoordig gaat bijna elke stofzuiger via een systematische schoonmaak te werk, bekijk bijvoorbeeld onze pagina met de beste robotstofzuigers.

De andere Medion robotstofzuiger modellen:

Hieronder vind je ook nog twee andere robotstofzuigers van Medion. Het verschil tussen beide modellen zit in de functies en de prijzen van verschillende modellen. Zo is de ene stofzuiger erg laag geprijsd en heeft de andere stofzuiger een dweilfunctie. Onder aan de pagina vind je nog een tabel met informatie over de stofzuigers.


medion md19100

Medion MD19100

De Medion MD19100 valt onder de categorie “De prijskraker”. Het is ook in vergelijking met andere stofzuigers een goedkope keuze.


Medion MD19601

Deze Medion MD1901 is een robotstofzuiger die naast zuigen ook een dweilfunctie heeft.


Natuurlijk is een robotstofzuiger ook goed te combineren met een dweilrobot. Ook onze voorkeur gaat uit naar twee aparte robots hiervoor, dus niet een robotstofzuiger met dweilfunctie. Wel leuk zo’n functie, maar de robotstofzuigers halen een soort van doekje over de vloer, hoewel de dweilrobots de vloer beter schoonmaken.

Specificaties en verschillen tussen de robotstofzuigers van Medion

Bekijk het tabel hieronder om de verschillen tussen de robotstofzuigers van Medion te zien. Wil je de stofzuigers van Medion ook vergelijken met andere robotstofzuigers? Bekijk dan onze robotstofzuiger vergelijken pagina voor een compleet overzicht.

Bekijk hieronder een filmpje over de Medion robotstofzuiger met dweilfunctie: