Momenteel kunnen we wel zeggen dat Neato één van de populairste en beste robotstofzuigers zijn van dit moment. Er zijn op dit moment drie verschillende Neato robotstofzuigers die erg goed zijn en dit jaar komen er zelfs drie nieuwe modellen bij! De robotstofzuigers van Neato zijn kenmerkend aan de D-vorm, vandaar ook de Neato Botvac D-serie.

Op deze pagina vertellen we je alles over de robotstofzuigers van Neato en vertellen we je wat de beste Neato robotstofzuiger is volgens ons. Mocht je ook nog andere robotstofzuigers willen bekijken, bekijk dan onze beste robotstofzuiger pagina. Deze pagina toont de beste robotstofzuigers van dit moment en zoals je kunt zien zijn daar ook wat modellen van Neato te vinden!

Beste Neato robotstofzuiger van dit moment (2021)

Neato heeft momenteel zes verschillende robotstofzuiger modellen, waarvan er drie nieuw zijn. Om de keuze voor jou een stuk makkelijker te maken hebben we hieronder onze favoriete en beste Neato robotstofzuiger gezet. Dit is onze favoriet omdat de stofzuiger erg goede prestaties heeft en veel handige functies, zo heeft de stofzuiger onder andere de volgende functies:

  • Via de app kun je met virtuele muren aangeven waar de stofzuiger moet stofzuigen en waar niet.
  • Heeft een turbo functie, handig voor het zuigen van tapijten. Heb je dieren rondlopen in je huis dan is deze functie bijna wel een must.
  • Erg krachtige robotstofzuigers met goede zuigprestaties.
  • Is te bedienen met je stem via Google Assistant of Amazon Alexa, daarnaast is de stofzuiger ook te koppelen met Homey. Goed om te integreren in een slim huis!

Ook is deze stofzuiger een stuk goedkoper dan de nieuwe D8, D9 en D10 modellen. Wel hebben deze nieuwe robotstofzuigers van Neato nog iets beter functies en kwaliteiten, maar hier betaal je dan wel extra voor.


Neato Botvac D5 Connected

Neato Botvac D7

Momenteel is Neato Botvac D7 de beste robotstofzuiger in onze ogen. Met name de werking van de stofzuiger en functies maken dit een goede keuze!


Andere Neato robotstofzuigers en nieuwe modellen

Natuurlijk is het ook belangrijk om even naar de andere modellen te kijken. Hieronder hebben we de andere modellen van Neato gezet, hierdoor krijg je een goed beeld wat er allemaal mogelijk is met Neato robotstofzuigers. Onder aan de pagina vind je alle informatie over deze modellen, zo kun je zo ook eenvoudig met elkaar vergelijken.


Neato Botvac D4

Een goede robotstofzuiger van Neato die goed scoort op zuigprestaties en ook te integreren is in je smart home.


neato botvac d6

Neato Botvac D6

Deze Neato Botvac is ook één van de beste robotstofzuigers van Neato. De stofzuiger heeft een turbofunctie en is geschikt voor mensen met een stofallergie.


Hieronder staan de drie nieuwe robotstofzuigers van Neato: D8, D9 en D10. Alle drie modellen zijn gepresenteerd tijdens het CES 2020 en zijn momenteel nog niet leverbaar. Wel verwachten we dat deze drie modellen in de loop van dit jaar (2021) ook te koop aangeboden worden.

Deze nieuwe modellen zijn de opvolgers van de D4, D6 en D7. Neato heeft de robotstofzuigers verder doorontwikkeld en hierbij goed geluisterd naar de ervaringen van huidige gebruikers. Zo is er een nieuwe MyNeato-app ontwikkeld die moet zorgen voor een betere gebruikerservaring. Ook kunnen deze modellen nog beter zuigen in hoeken en hebben ze beter HEPA-filters. De Neato D10 heeft zelfs een True HEPA-filter die 99,97% van de deeltjes filtert.


neato botvac d8

Neato Botvac D8

Deze Neato Botvac D8 behoort tot de nieuwe robotstofzuigers van Neato. De nieuwe D-series hebben weer nieuwe functies.


neato botvac d9

Neato Botvac D9

Een verbetering aan de nieuwe Neato robotstofzuigers is het HEPA-filter, deze D9 heeft zelfs een HEPA-filter dat 99,5% van het stofdeeltjes filtert.


 neato botvac d10

Neato Botvac D10

Hoewel de prijs van de robotstofzuiger hoog is, is dit wel een stofzuiger met de beste HEPA filter (99,97%) en de beste zuigprestaties.


Waarom is zijn de Neato robotstofzuigers een goede keuze?

Tegenwoordig komen er steeds meer nieuwe robotstofzuiger merken op de markt. Elk merk zegt de beste te zijn en belooft een goede stofzuiger. Helaas is dat niet altijd zo en kom je er na het kopen van zo’n stofzuiger erachter dat dit geen goede keuze was. Daarom raden wij altijd aan om te kijken naar een merk die zich volledig richt op het ontwikkelen en verbeteren van Robotstofzuigers.

Neato is zo’n merk en daarom kan dit een hele goede keuze zijn. Om te kijken of het merk of robotstofzuiger bij jou past is het ook belangrijk om te kijken wat zo’n robotstofzuiger merk zo goed en uniek maakt. Hieronder hebben we de voordelen en punten opgesomd waarom Neato een goede keuze is:

  • Alle robotstofzuigers hebben een D-vorm: het is misschien al opgevallen maar elke Neato stofzuiger heeft een zogeheten D-vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de hoeken van de kamer ook gestofzuigd worden. Bij een ronde robotstofzuiger wordt het zuigen van hoeken een stuk moeilijker.
  • LaserSmartTM technologie: slimme navigatie waardoor de stofzuiger altijd weet waar die is en waar hij nog moet zuigen. Ook kun je aangeven waar de stofzuiger niet mag zuigen, zo komt de stofzuiger ook niet op plekken waar die niet mag komen. Neato maakt gebruik van LIDAR, met deze techniek gebruikt de stofzuiger geen camera’s maar lasers. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger preciezer en beter werkt.
  • Turbofuncties: elke robotstofzuiger van Neato is ook voorzien van een turbofunctie, hierdoor is zuigt de stofzuiger ook dierenharen van tapijten op zonder problemen.
  • Grote opvangreservoir: elke robotstofzuiger is voorzien van een extra grote opvangreservoir van maar liefst 0,7 liter.
  • Beste filters: naast dat de stofzuigers goed zuigen, zijn de stofzuigers ook voorzien van goede HEPA-filters. Vooral de nieuwste modellen hebben zijn voorzien van de beste HEPA-filters. Heb je last van een stofallergie? Dan is dit helemaal belangrijk voor jou.
  • Perfect te integreren in je smart home: de robotstofzuigers van Neato zijn onder andere te koppelen met Google Assistant, Amazon Alexa en Homey. Met deze mogelijkheden kun je bijna altijd de stofzuiger integreren in je smart home.

Wat is het verschil tussen de robotstofzuigers van Neato?

Hieronder vind je een tabel met alle robotstofzuigers van Neato, zo kun je de robotstofzuigers makkelijk en overzichtelijk met elkaar vergelijken. Ook kun je op onze robotstofzuiger vergelijken pagina de stofzuigers met andere robotstofzuigers vergelijken.

Benieuwd naar de nieuwe Neato stofzuigers? Bekijk hieronder dan het introductie filmpje van de Neato D8, D9 en D10.