11111

Gardena R70LI review

Gardena R70LI review

De Gardena R70LI is een efficiënte robotmaaier die u behoorlijk wat werk uit handen kan Gardena R70LI nemen. Veel mensen die over een mooi, maar groot gazon beschikken zien zich immers op de moeite om deze te maaien. Bovendien zijn er ook heel wat eigenaars van grote tuinen die gewoon niet over voldoende tijd beschikken om deze te kunnen onderhouden. In beide gevallen kan de Gardena R70LI de perfecte oplossing betekenen. Deze robotmaaier kenmerkt zich door een uiterst zelfstandige werking waardoor u er eigenlijk bijna geen omkijken naar heeft. Bovendien zijn er diverse voorzieningen aanwezig die er voor zorgen dat de veiligheid is gegarandeerd.

Geschikt voor tuinen tot 700 vierkante meter

Door het in huis halen van de Gardena R70LI beschikt u meteen over een zeer degelijke robotmaaier die geschikt is voor het onderhouden van tuinen tot een oppervlakte van zomaar even 700 vierkante meter. De efficiënte manier van werken zorgt er voor dat de maaier uw volledige gazon in geen tijd mooi heeft gemaaid. Daarnaast zal ook de regen geen roet in het eten gooien. Ook tijdens een flinke regenbui gaat deze stevige knaap namelijk gewoon verder met werken!

Voorzieningen op vlak van beveiliging

De Gardena R70LI beschikt over meerdere voorzieningen die er voor moeten zorgen dat de veiligheid met betrekking tot het gebruik van het toestel is gegarandeerd. Zo zijn er verschillende botssensoren ingebouwd die er voor moeten zorgen dat de robotmaaier geen schade oploopt tijdens het maaien. Daarnaast zal het u als eigenaar eveneens goed doen om te weten dat de Gardena R70LI beschikt over een anti-diefstal PIN-code. In combinatie met het aanwezige alarm zorgt deze voor een prima bescherming tegen diefstal.

Keert zelfstandig terug naar het basisstation

Veel mensen die er voor kiezen om een robotmaaier als de Gardena R70LI te kopen vinden het zeer belangrijk dat deze zo zelfstandig mogelijk te werk kan gaan. Dat is bij dit toestel absoluut het geval. U hoeft zich als eigenaar van het toestel dan ook nooit zorgen te maken om bijvoorbeeld de stand van de accu. Op het ogenblik dat de accu dreigt leeg te lopen zal de Gardena R70LI automatisch het basisstation opzoeken waarna hij zichzelf zal opladen. Het opladen zelf verloopt bovendien zeer snel. In amper 70 minuten is uw favoriete robotmaaier terug helemaal klaar om aan de slag te gaan.

Meteen ook bemesting van de gazonbodem

Het in huis halen van de Gardena R70LI betekent niet alleen dat uw gazon op efficiënte wijze wordt gemaaid, daarnaast wordt ze meteen ook bemest. Dit komt omdat de Gardena R70LI het gemaaide gras meteen versnippert. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap. Door deze manier van werken wordt er niet alleen voor gezorgd dat uw gazon er op korte, maar ook op lange termijn erg goed uitziet.

Aandachtspunt bij aanschaffen van de Gardena R70LIGardena R70LI

Wanneer u er voor kiest om de Gardena R70LI te kopen is er eigenlijk slechts één belangrijk aandachtspunt waar u rekening mee dient te houden. Standaard wordt er bij deze robotmaaier immers slechts 200 meter aan grensdraad bijgeleverd. Beschikt u over een grote tuin, dan zult u dus moeten overgaan tot het aanschaffen van extra grensdraad. Ondanks het feit dat hier niet meteen een hoog prijskaartje aan verbonden is, is het toch iets waar u wel rekening mee zult willen houden.

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

VoordeelGeschikt voor grote tuinen tot wel 700 vierkante meter.

VoordeelUitgerust met botssensoren en een anti-diefstal PIN-code.

VoordeelHet versnipperen van het gras zorgt meteen ook voor bemesting van het gazon.

VoordeelBij regenweer werkt de Gardena R70LI gewoon door.

 

Nadelen:

nadeelDe aankoopprijs ligt in vergelijking met andere grasmaaiers ietwat aan de hoge kant.
nadeelDe 200 meter aan grensdraad die standaard wordt meegeleverd is niet voldoende voor mensen die over een grote tuin beschikken.

Beste prijs robotstofzuiger

 

 

 

 

 

This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.