11111

iRobot Roomba 960 review

 iRobot Roomba 960 review

De ene robotstofzuiger is tegenwoordig absoluut de andere niet meer. Neem nu irobot roomba 960
bijvoorbeeld de iRobot Roomba 960. Het spreekt voor zich dat er zich in huis meerdere plaatsen bevinden waar vuil zich extra hardnekkig kan uiten. Het kan hierbij onder meer gaan over de plaatsen waar uw favoriete huisdier vaak is terug te vinden. Door het in huis halen van de iRobot Roomba 960 zult u kunnen vaststellen dat net deze plaatsen extra goed worden gereinigd. Op deze manier hoeft u zich dan ook niet langer te ergeren aan het vuil dat hier in het oog springt. Uiteraard is dit lang niet het enige voordeel dat is verbonden aan de iRobot Roomba 960.

Draadloze bediening met de gratis app

De iRobot Roomba 960 is een robotstofzuiger die is voorzien van een draadloze technologie. Dit zorgt voor heel wat extra gebruiksgemak voor de gebruiker. In vergelijking met vroeger zorgt deze draadloze verbinding er namelijk voor dat u de robotstofzuiger van overal in huis kunt bedienen. Bent u even niet thuis, maar zou u graag bij terugkomst willen kunnen genieten van een echt propere woning? Dat is geen probleem. Ook indien u deze robotstofzuiger even niet in het oog heeft maakt hij gewoon lekker verder schoon.

Aanpassing aan het vloertype

De iRobot Roomba 960 is een slimme robotstofzuiger. Dit zorgt er onder meer voor dat hij zich probleemloos weet aan te passen aan de verschillende vloertypes die ongetwijfeld doorheen uw woning zijn terug te vinden. Het spreekt verder voor zich dat deze robotstofzuiger is voorzien van afgrondsensoren welke voorkomen dat de iRobot van de trap af rijdt. Dit is uiteraard zeer belangrijk wanneer u er voor kiest om de iRobot Roomba 960 eveneens op een verdiep te laten stofzuigen.

Gaat na opladen verder waar hij was gebleven

Het interne geheugen waar de iRobot Roomba 960 mee is uitgerust zorgt voor een extra interessant voordeel. Het merendeel van de mensen die er voor kiezen om een toestel zoals de iRobot Roomba 960 in huis te halen doen dat namelijk omdat ze iets minder omzien willen hebben naar het huishouden. Dat is geen probleem. De iRobot Roomba 960 gaat zichzelf namelijk bij een lage stand van de accu automatisch opladen waarna hij gewoon terug verder gaat waar hij eerder is opgehouden. Op deze manier kan er voor worden gezorgd dat er werkelijk geen enkel plekje in huis over het hoofd wordt gezien.

Reinigt ook onder objecten met geringe hoogte

De iRobot Roomba 960 beschikt tot slot over een haast opvallend geringe hoogte van amper 8 centimeter. Deze beperkte hoogte maakt van dit toestel een lekker compact geheel waardoor ze zich probleemloos een weg weet te banen onder banken, kasten en andere onderdelen van uw interieur. Is er dan helemaal geen nadeel verbonden aan deze krachtpatser? Toch wel. Het feit dat de iRobot Roomba 960 over een echt ronde vorm beschikt zorgt er voor dat ze borstels weliswaar in de hoeken kunnen reinigen, maar dan wel zonder dat er echt een perfect resultaat wordt gerealiseerd.

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

VoordeelUitgerust met draaiende borstels die er in combinatie met een krachtige vacuümmotor voor zorgt dat ze prima geschikt is voor het verwijderen van dierenharen in huis.

VoordeelDe geringe hoogte van amper 8 centimeter zorgt er voor dat deze robotstofzuiger moeiteloos onder bijvoorbeeld kasten en banken kan schoonmaken.

Voordeel

Het interne geheugen zorgt er voor dat deze robotstofzuiger na het opladen van diens accu gewoon verder gaat waar hij was gebleven. Zo wordt geen plekje in huis vergeten.

VoordeelDe bijbehorende app zorgt er voor dat de iRobot Roomba 960 overal in huis geheel draadloos kan worden bediend.

 

Nadelen:

nadeelDe vorm waar deze robotstofzuiger over beschikt zorgt er voor dat de borstels weliswaar de hoeken kunnen reinigen, maar dat gebeurt niet in totaliteit. Dit zorgt er voor dat er in de hoeken nog steeds sprake kan zijn van een ophoping van vuil.

Beste prijs robotstofzuiger

This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.