11111

LG VR8600OB review

LG VR8600OB review

De eisen die worden vooropgesteld bij het kopen van een robotstofzuiger worden steeds lg vr8600obverder aangescherpt. Zo spreekt het tegenwoordig voor zich dat de robotstofzuiger die wordt aangekocht zichzelf dient op te laden, moet hij zich herinneren waar hij het laatst is gestopt, dient er bij voorkeur een HEPA-filter aanwezig te zijn en ga zo maar door. De LG VR8600OB weet al deze verwachtingen moeiteloos in te lossen. Bovendien zorgt de combinatie van de juiste borstels samen met een uitstekende zuigkracht er ook nog eens voor dat zelfs vervelende dierenharen geen enkel probleem vormen voor deze compacte krachtpatser.

Bijzonder geschikt voor verwijderen van vuil van tapijt

Eén van de eerste zaken die u ongetwijfeld zullen opvallen aan de LG VR8600OB is de aanwezigheid van een speciale tapijtborstel. Deze speciale borstel zorgt er in combinatie met een extra hoge zuigkracht voor dat het toestel zich uitstekend leent voor het verwijderen van vuil van tapijt. Veel mensen vinden het stofzuigen van het tapijt in huis een zeer vervelende bezigheid waar deze robotstofzuiger een welkome oplossing voor kan bieden.

Zelflerende eigenschappen

We durven gerust te stellen dat de LG VR8600OB kan worden omschreven als een zelflerende robotstofzuiger. Dit betekent in de praktijk dat het toestel na enige tijd werken voor zichzelf kan uitmaken wat nu precies de meest efficiënte routes zijn doorheen bepaalde ruimtes. Het spreekt voor zich dat dit de efficiëntie waarmee kan worden gewerkt alleen maar ten goede komt. Omwille van het feit dat de LG VR8600OB bovendien over een vierkante vormgeving beschikt is het geen enkel probleem om ook het vuil in de hoeken op efficiënte wijze te verwijderen.

Een geluidsniveau van slechts 60 decibel

Voor veel mensen is het terecht zeer belangrijk dat hun aangekochte robotstofzuiger zo stil mogelijk kan werken. Dat is zeker en vast het geval bij de LG VR8600OB. Deze robotstofzuiger produceert dan ook een geluidsniveau van amper 60 decibel waardoor u hem probleemloos kunt laten werken tijdens het slapen of wanneer er naar de televisie wordt gekeken.

Bescherming tegen botsen

Ondanks het feit dat een robotstofzuiger doorgaans wel tegen een stootje kan spreekt het voor zich dat u zult willen dat uw investering er zo lang mogelijk optimaal uit blijft zien. Dat geldt zeker en vast voor de LG VR8600OB. Deze robotstofzuiger is namelijk voorzien van een digitale bumper welke er voor zorgt dat er een perfecte bescherming kan worden geboden tegen het stoten tegen bijvoorbeeld de muur.

 7 dagen op voorhand te programmeren

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u er zeker van kunnen zijn dat u bij thuiskomst kunt genieten van een echt propere woning? Dat is geen probleem. De LG VR8600OB maakt het namelijk mogelijk om zeven dagen op voorhand een programma in te voeren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat precies die ruimtes worden gestofzuigd zoals u dat het wenst.

Eén klein nadeel

Bovenstaande functionaliteiten zijn uiteraard allemaal bijzonder interessant en positief te noemen. Zijn er dan echt geen nadelen verbonden aan het gebruik van de LG VR8600OB? Misschien eentje. Deze robotstofzuiger beschikt namelijk slechts over een vrij beperkt stofreservoir. Dit heeft als gevolg dat ze op regelmatige basis dient te worden geleegd. Kunt u hier mee leven? Dan is er eigenlijk geen enkele reden waarom u er niet voor zou kiezen om de LG VR8600OB in huis te halen!

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

VoordeelDe speciale tapijtborstel zorgt er in combinatie met de extra hoge zuigkracht voor dat ook de tapijten in uw woning perfect kunnen worden gereinigd.

Voordeel

De LG VR8600OB beschikt over een afstandsbediening die het mogelijk maakt om de robotstofzuiger zeer doelgericht af te sturen op vervuilde plaatsen.

Voordeel

De vierkante vorm waar de LG VR8600OB over beschikt maakt ze in het bijzonder geschikt voor het schoonmaken langs plinten en hoeken.

 

Nadelen:

nadeel De LG VR8600OB is uitgerust met een vrij beperkt te noemen stofreservoir. Dit zorgt er voor dat ze vrij frequent dient te worden geleegd.

Beste prijs robotstofzuiger

 

 

 

This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.