11111

Gardena Smart Sileno+ review

Gardena Smart Sileno+ review

Over een groot gazon beschikken in uw tuin is natuurlijk erg interessant en leuk, maar het Gardena Smart Sileno+moet gezegd dat er bijzonder veel tijd gaat zitten in het onderhouden van een omvangrijk grasveld. Toch is het belangrijk dat het onderhoud op regelmatige basis gebeurt. Is dat niet het geval, dan kan uw tuin er al snel verwilderd uit gaan zien waardoor ze heel wat van haar charme verliest. Dat hoeft gelukkig niet te gebeuren. Zelfs wanneer u zelf niet veel tijd heeft om uw gazon te onderhouden kan deze er namelijk altijd beeldig uit blijven zien, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Gardena Smart Sileno+. Deze zelfstandig werkende robotmaaier is een echte krachtpatser. Niet alleen vormen hellingen tot 35 procent geen enkel probleem, daarnaast kan hij zomaar een gazon tot wel 1.300 vierkante meter de baas. Bent u dus op zoek naar een robotmaaier die ook uw grote gazon moeiteloos van een perfecte uitstraling kan voorzien? Dan is het absoluut de moeite waard om de Gardena Smart Sileno+ in huis te halen!

Gratis app maakt op afstand besturen mogelijk

Het laatste waar u op zit te wachten is dat u telkens naar de robotmaaier moet lopen wanneer er een nieuw commando moet worden doorgegeven. Daar hoeft u bij de Gardena Smart Sileno+ niet voor te vrezen. Deze robotmaaier maakt namelijk gebruik van draadloze technologie die communiceert met een gratis app die wordt geïnstalleerd op een smartphone of tablet. De ondersteuning van een dergelijke app zorgt er voor dat u altijd en overal een nieuw commando kunt doorgeven aan uw robotmaaier zonder dat u hem eerst fysiek moet benaderen.

Laag geluidsniveau zorgt voor extra comfort

De Gardena Smart Sileno+ is voorzien van een laag geluidsniveau van amper 58 dB. Dit zorgt er voor dat u de robotmaaier gewoon kunt laten verder werken wanneer u tijdens de zomermaanden heerlijk en rustig wenst te kunnen genieten in uw eigen, groene omgeving.

Voorzien van bots-, kantel- en tilsensoren

Met het aanschaffen van de Gardena Smart Sileno+ is een toch niet onaanzienlijk bedrag gemoeid. Het spreekt dan ook voor zich dat u graag zult willen dat uw dierbare Gardena Smart Sileno+ altijd haar optimale prestaties aan de dag weet te leggen zonder dat ze daarbij wordt geconfronteerd met potentieel vervelende schade. Dat is geen enkel probleem. De Gardena Smart Sileno+ is namelijk uitgerust met bots-, kantel-, en tilsensoren waardoor ze in alle omstandigheden schadevrij blijft.

Uitgerust met alarm en instelbare pincode

De aanwezige sensoren beschermen uw trouwe robotmaaier aldus tegen schade door botsen of stoten, maar er zijn nog andere gevaren waar rekening mee moet worden gehouden. Wat bijvoorbeeld wanneer een inbreker het toestel wenst te stelen? Ook dat vormt niet meteen probleem. De Gardena Smart Sileno+ is namelijk uitgerust met een speciale diefstalbeveiliging met alarm en pincode. Dit zorgt er voor dat het toestel na het stelen eigenlijk onbruikbaar wordt. Een inbreker zal het dan ook niet snel in zijn hoofd halen om deze robotmaaier mee te nemen.

Automatische terugkering naar oplaadstationGardena Smart Sileno+

De Gardena Smart Sileno+ is een robotmaaier die werd ontwikkeld om volledig zelfstandig te kunnen werken. Dit zorgt er voor dat hij bij een lage accustand uiteraard geheel automatisch terugkeert naar zijn laadstation. Dit is bijzonder interessant, maar er geldt op dit vlak ook een nadeel waar rekening mee dient te worden gehouden. De Gardena Smart Sileno+ moet namelijk zomaar even 60 minuten lang opladen om vervolgens amper even lang te kunnen maaien. Los van dit kleine minpunt moet het gezegd dat deze robotmaaier een prima toestel is welke perfect in staat is om ook een groot gazon tot wel 1.300 vierkante meter te onderhouden.

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

VoordeelEenvoudig te bedienen met een speciale app voor smartphone en tablet.

Voordeel

Een geluidsniveau van amper 58 dB zorgt voor een uiterst stille werking.

Voordeel

Bij regenweer blijft de Gardena Smart Sileno+ gewoon aan de slag.

Voordeel

De diefstalbeveiliging met pincode zorgt er voor dat het toestel stelen geen enkel nut heeft.

VoordeelGeschikt voor hellingen tot wel 35 procent.

 Nadelen:

nadeelIs slechts in staat om 60 minuten te maaien met een volle acculading.

Beste prijs robotstofzuiger

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Robotmaaier review. Bookmark the permalink.