11111

Robomow RC308U Review

Robomow RC308U Review

Wanneer het terug mooi weer wordt spreekt het voor zich dat u graag zo optimaal mogelijkrobomow rc308u  wenst te kunnen genieten van uw tuin. Het laatste waar u dan zin in heeft is meteen aan de slag gaan met de grasmaaier. Dit neemt echter niet weg dat u toch graag zult willen kunnen genieten van een aantrekkelijk en mooi gemaaid gazon. Dat is geen probleem, want de Robomow RC308U kan u dit vervelende werk probleemloos uit uw handen nemen. Deze efficiënt werkende robotmaaier is voorzien van alle mogelijkheden en functionaliteiten om er voor te zorgen dat u naar het maaien van uw maximaal 800 vierkante meter groot gazon geen omkijken meer heeft.

Mulchingfunctie zorgt voor onzichtbare bemesting van het gazon

De Robomow RC308U is voorzien van een zogenaamde mulchingfunctie. Deze functie zorgt er voor dat het gras op dermate fijne manier wordt versnipperd dat ze vervolgens dienst kan doen als natuurlijke bemesting voor het gazon. Veel mensen staan er namelijk niet bij stil, maar wanneer u wenst dat uw gazon er niet alleen op korte, maar ook op middellange tot lange termijn zo optimaal mogelijk uit blijft zien is bemesting een absolute must. Door het in huis halen van de Robomow RC308U hoeft u zich dus echter ook hier geen zorgen meer om te maken. Met dit toestel slaat u dan ook twee vliegen in één klap.

Veilig in gebruik door aanwezige sensoren

De Robomow RC308U beschikt over meerdere sensoren die de veiligheid van het toestel moeten zien te garanderen. Deze robotmaaier is dan ook onder meer uitgerust met bijvoorbeeld bots-, kantel- en tilsensoren. Eveneens interessant om te weten is dat er bij een Robomow RC308U eveneens sprake is van een regensensor. Op het ogenblik dat het begint te regenen zal deze sensor het hemelwater oppikken waarna hij meteen terug zal keren naar diens basisstation. Is het regenweer overgetrokken en kan het gras terug worden gemaaid? Dan hervat deze kleine krachtpatser de werken.

Uitermate zelfstandige werking

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een robotmaaier gaat schuil in de manier robomow rc308uwaarop deze werkt. De Robomow RC308U heeft de mogelijkheid om uitermate zelfstandig te werken. Neem nu bijvoorbeeld het detecteren van een lage accustand. Op het ogenblik dat de accu een nieuwe oplaadbeurt nodig heeft wordt dit door het systeem automatisch vastgesteld waarna hij zijn basisstation terug zal opzoeken. Dit zorgt er voor dat de Robomow RC308U nooit zonder energie komt te zitten wat de zelfstandige werking van het toestel uiteraard alleen maar ten goede komt.

Robomow App voor iPhone en Android

Deze robotstofzuiger beschikt over de mogelijkheid om een gazon te maaien tot een oppervlakte van zomaar even 800 vierkante meter. Dit zorgt er voor dat de kans bestaat dat het toestel zich op een zeker ogenblik vrij ver van uw locatie zal bevinden. Dat hoeft gelukkig helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. Het merk Robomow staat er namelijk om bekend eveneens over een app te beschikken voor iPhone en Android waarmee zeer eenvoudig commando’s doorgegeven kunnen worden aan het toestel.

 Eventuele nadelen van de Robomow RC308U

Tot dusver klinkt alles met betrekking tot de Robomow RC308U ongetwijfeld als muziek in uw oren. Zijn er dan helemaal geen nadelen waar rekening mee dient te worden gehouden? In principe niet. De Robomow RC308U beschikt namelijk over een prima prijs-kwaliteitverhouding die ongetwijfeld al uw verwachtingen zal weten in te lossen. U moet alleen maar rekening mee houden met de beperking in oppervlakte. Heeft u een gazon welke groter is dan de vooropgestelde 800 vierkante meter? Dan is de Robomow RC308U hier helaas niet geschikt voor.

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

VoordeelMulchingfunctie zorgt meteen ook voor bemesting van het gazon.

VoordeelUitgerust met diverse sensoren waardoor een optimale veiligheid wordt gegarandeerd.

VoordeelRegensensor zorgt er voor dat het toestel bij regenweer automatisch zijn basisstation opzoekt.

VoordeelMogelijkheid tot draadloze bediening door app voor iPhone en Android.

Nadelen:

nadeelDe Robomow RC308U is slechts geschikt voor het onderhouden van een gazon tot maximaal 800 vierkante meter.

 

Beste prijs robotstofzuiger

 

 

 

 

This entry was posted in Robotmaaier review. Bookmark the permalink.