11111

Robomow RX20U Review

Robomow RX20U Review

De Robomow RX20U is een robotmaaier die precies datgene doet wat u er van verwacht. robomow rx20uDit handige en zelfstandig werkende toestel beschikt dan ook over de mogelijkheid om moeiteloos een gazon tot wel 200 vierkante meter te onderhouden. De sensoren waar het systeem mee is uitgerust zorgen er voor dat schade door stoten of botsen kan worden voorkomen terwijl de diefstalbeveiliging het mogelijk maakt om met een gerust hart andere oorden op te zoeken. Wanneer u thuiskomt zult u mede door de zelfstandige werking van de Robomow RX20U altijd kunnen rekenen op een prachtig uitziend gazon.

Volledig programmeerbaar

Zoals in de inleiding van deze review reeds aangegeven is het voor het merendeel van de mensen die er voor kiezen om een robotmaaier zoals de Robomow RX20U te kopen vooral van belang dat deze zo zelfstandig mogelijk kan werken. Dat is bij dit exemplaar absoluut het geval. Het enige wat u moet doen is één keer de zogenaamde perimeterdraad rond uw gazon plaatsen en de gewenste maaihoogte instellen. De Robomow RX20U doet vervolgens de rest!

 Voorzien van een timer en mogelijkheid tot bedienen met een app

De Robomow RX20U is een robotmaaier die is ontwikkeld om precies op die tijdstippen te werken dat u het wenst. U kunt er dan ook moeiteloos voor zorgen dat de Robomow RX20U op een zeker ogenblik aan de slag gaat. Dit is mogelijk door het instellen van de aanwezige timer. Wilt u tussentijds toch uw robotmaaier kunnen bijsturen en is deze niet in uw directe omgeving terug te vinden? In dat geval is dat nog altijd geen probleem door gebruik te maken van de Robomow applicatie voor iPhone en Android.

Uitgerust met een diefstalbeveiliging robomow rx20u

Veel mensen hebben er geen goed gevoel bij wanneer ze hun robotmaaier gewoon verder laten werken op het ogenblik dat ze zelf niet thuis zijn. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze vrezen dat deze door een potentiële inbreker kan worden gestolen. Dat is iets waar u bij de Robomow RX20U geen rekening mee dient te houden. Deze robotmaaier is dan ook voorzien van een speciale diefstalbeveiliging met pincode. Dit zorgt er voor dat het stelen van een toestel als deze eigenlijk geen enkel voordeel met zich meebrengt, in tegendeel.

Twee kleine nadelen om rekening mee te houden

Bovenstaande maakt in ieder geval reeds duidelijk dat de Robomow RX20U een zeer kwalitatieve en bovendien ook betrouwbare robotmaaier is waar u ongetwijfeld heel veel plezier aan zult ondervinden. Toch zijn er ook twee nadelen aan verbonden waar u maar beter rekening mee kunt houden. Zo is het bekend dat de Robomow RX20U over een zogenaamde loodzuur accu beschikt. Een dergelijke accu is op zich prima, alleen staat ze er om bekend zeer veel tijd nodig te hebben om op te kunnen laden. Gemiddeld neemt het opladen dan ook zo’n slordige 20 uur aan tijd in beslag. Het tweede nadeel gaat schuil in het te onderhouden oppervlak van het gazon. Deze kan immers niet meer dan 200 vierkante meter bedragen. Kunt u met deze beide, kleine nadelen leven? In dat geval is er geen enkele reden maar wanneer u niet over zou gaan tot het aanschaffen van de Robomow RX20U.

Meer informatie over dit model vind u hier.

Voordelen:

VoordeelDe Robomow RX20U is voorzien van een mulchingfunctie welke niet alleen het maaien van het gazon, maar ook het bemesten mogelijk maakt.

Voordeel Bots- en afstandssensoren zorgen er voor dat de veiligheid van de Robomow RX20U in alle omstandigheden kan worden gegarandeerd.

Voordeel Keert automatisch terug naar het laadstation op het ogenblik dat de accuduur kritiek wordt.

Voordeel Diefstalbeveiliging met pincode zorgt er voor dat het stelen van de Robomow RX20U eigenlijk geen enkel nut heeft.

 

Nadelen:

nadeel De Robomow RX20U is uitgerust met een loodzuur accu welke zo’n slordige 20 uur aan tijd nodig heeft om zichzelf volledig op te kunnen laden.

nadeelMet een maximale oppervlakte van gazon van amper 200 vierkante meter is deze robotmaaier niet geschikt voor het onderhouden van grotere tuinen.

 

Beste prijs robotstofzuiger

This entry was posted in Robotmaaier review. Bookmark the permalink.