11111

robotstofzuiger kopen

Nooit meer zelf stofzuigen.. Iedereen wil het. Maar werkt het? 

JA! Maar niet allemaal..

Daarom is het is goed om met een kritisch oog naar de aankoop van een voor u nieuw apparaat te kijken. Wij van Robotstofzuigerexperts willen u zo goed mogelijk voorbereiden bij de aankoop van uw robotstofzuiger. Op deze site vindt u een test waar de top 3 robotstofzuigers voor u op een rijtje zijn gezet. Daarnaast vindt u een pagina met de benodigde kennis die u dient te hebben bij de aankoop van een robotstofzuiger.

Wat is een robotstofzuiger nu eigenlijk?

Een robotstofzuiger moet u zien als een intelligente stofzuiger. Door de toepassing van verschillende sensoren, navigatiemethodes en mapmethodes zorgt de robotstofzuiger ervoor dat hij precies doet wat u en uw traditionele stofzuiger samen zouden doen. De robotstofzuiger navigeert door uw huis door middel van GPS of een laser (infrarood), rijdend op wieljes. Stof en vuil wordt opgevangen in een bak. De robotostofzuiger is dus een topuitvinding voor mensen die geen zin hebben, geen tijd hebben of het simpelweg niet kunnen door medische klachten. Voor mensen in europa klinkt dat allemaal nog wat vreemd. Toch zal het niet lang meer duren voordat we allemaal een robotstofzuiger hebben; in Japen en Zuid-Korea heeft 80% van de gezinnen er een. 

Hoe gaat de robotstofzuiger te werk?

Naast het basis gemak van de stofzuig taken overnemen, komt de robotstofzuiger met meer gemakken: u stelt de robotstofzuiger gemakkelijk van te voren in zodat de vloer schoon is als u thuis komt van u werk. Er kan ook gekozen worden om elke dag een ‘standaard rondje’ te zuigen, denk aan de haren van uw huisdier die elke dag worden opgezogen. U hoeft niet bang te zijn dat de robotstofzuiger stopt met zijn zijn taak omdat de accu leeg gaat. De betere apparaten rijden namelijk vanzelf terug naar het oplaadpunt en gaan daarna zelf weer verder. De geavanceerde modellen zorgen ervoor dat er wordt ‘onthouden’ waar de muren zijn, waar het meubilair staat en waar andere opstakels staan. Hier navigeert de robotstofzuiger automatisch omheen. Als bepaalde gedeeltes van de te stofzuigen kamer niet meegenomen mogen worden, kan dat aangegeven worden met behulp van gebiedsafbakening. De meeste robotstofzuigers hebben boven en onder sensoren, deze voorkomen dat de robotstofzuiger bijvoorbeeld van de trap valt. De sensoren helpen ook met de inschatting hoever de robotstofzuiger zich van een muur of kast af bevindt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.